Keepass databasen måste vara delad specifikt till din användare

Kör msi-installationen, efter installation ändra behörigheten på programmappen(C:\Program Files\KeePass) så användare har rätt att ändra.

• Starta KeePass
  • Tryck File\Open\Open from Onedrive….
  • Välj Onedrive & Onedrive for Business(Any browser)
  • Öppna den länk som visas i dialogrutan, ange den kod som också visas i dialogrutan.
  • Eventuellt får du välja användare till O365, välj din CrestIT-användare
  • Bekräfta genom att välja Continue
  • Gå tillbaka till Keepass, välj fliken ”Shared with me
  • Välj där CrestPass.kdbx filen
  • Lägg en cachad fil på lämpligt ställe(ej synkad)
  • Ange det phassphrase som du får från lämplig medarbetare
  • Skapa även en egen Keepass-fil där du sparar dina egna uppgifter